Facebook Toestaan Niet toestaan

Derde overwinning op rij voor Ruwaard!

4 maart 2024 10:00

Ruwaard ontving VCO waar trainer Mario van Berkom - die volgend jaar naar Ruwaard verkast - aan het roer staat. Het werd een verdiende overwinning voor de Ossenaren waar de rust wedergekeerd is. In de eerste helft hielden de ploegen elkaar lang in evenwicht. Vlak voor rust kwam Ruwaard aan de leiding via Melih Bakir. Direct na rust wist Ruwaard ook de 2-0 te maken via Veli Ayden. Tien minuten later maakte VCO de 2-1 en werd het weer spannend. Tien minuten voor tijd had Jordi Vos een goede voorzet op Melih Bakir die met zijn tweede de wedstrijd besliste: 3-1.

Bron: Kliknieuws